Vinnarna av årets midsommarlotteri

Här är vinnarna av årets midsommarlotteri! Stort grattis! Och stort tack till alla säljare och lottköpare, hela överskottet går direkt till föreningens arbete i Ubbhult. Glad midsommar🌞

Så går midsommarlotteriet till

En utav våra frivilliga lottsäljare kommer ringa eller knacka på (och hålla minst två meters avstånd) med listor som du kan välja nummer ifrån. Säljaren skriver ner ditt namn och telefonnummer vid numren du väljer och sedan drar vi vinnarnumren kring midsommar. Om du vinner kommer säljaren kontakta dig, gratulera och avtala hemleverans. Lotterna kostar 5 kr/st.

Om midsommar närmar sig och du inte har fått köpa lotter kan du ta kontakt med oss, chansen finns att det finns några nummer kvar. Då kan du skicka en e-post till krakeredsbygdeforening@gmail.com, höra av dig på Facebook eller kontakta någon i bygdeföreningens styrelse så hjälper vi dig.

Årets priser

Lottlista A