Tipspromenad på Nissestigen

Gå en härlig tipsrunda under påsk! Ubbhults förskola har pyntat Nissestigen och i samband med det har bygdeföreningen gjort en tipsrunda med digitala frågor som du kan svara på när du promenerar.

HUR DU GÖR
För att gå rundan behöver du gratisappen Tipsrundan. Starta rundan med hjälp av koden MGU281 eller scanna QR-koden nedan. I appen hittar du frågorna på kartan och kan svara när du är i närheten.

VART DU SKA
Rundan går runt Änkatjärn med start vid bygdegården. Promenaden tar ungefär en timme.

VAD SOM HÄNDER SEN
Rundan är öppen till och med söndagen den 11/4 kl 17.00. Under vecka 15 summerar vi rundan och publicerar svaren här på sajten samt på Facebook.

OCH EN SAK TILL
Känner du dig givmild och vill donera några kronor till bygdeföreningen? Då kan du swisha valfritt belopp till 123 686 3864. Vi blir extra glada om du bifogar en rolig hälsning!

Glad påsk 🐣

QR-kod