Årsmöte

Styrelsen i Kråkereds Bygdeförening hälsar välkomna till årsmöte måndag den 22 mars kl 18.30 digitalt och i bygdegården!

VAD VI SKA PRATA OM
Vi tittar på vad föreningen har gjort under året och vad som kommer hända under 2021 samt svarar på frågor och tar emot synpunkter från deltagarna.

FYSISK NÄRVARO
Vi önskar att du anmäler dig senast den 19 mars 2021 så vi kan följa regionala och nationella riktlinjer kring smittskydd. Det blir ingen fika eller underhållning på mötet.

DIGITAL NÄRVARO
Om du inte vill delta fysiskt kan du vara med via Zoom, anmäl dig senast den 19 mars. På mötesdagen ansluter du enkelt till mötet genom att klicka på knappen nedan. Kolla gärna att din webbkamera, mikrofon och internetanslutning fungerar innan du ansluter.

Om du är osäker på hur Zoom funkar kan du läsa den här artikeln.

MOTIONER
Vill du lämna in en motion? Kom ihåg att motioner från medlemmar skall lämnas skriftligen till styrelsen senast två veckor innan ordinarie föreningsstämma.

STADGAR
Läs våra stadgar här.