Årsmöte 2022

Styrelsen i Kråkereds Bygdeförening hälsar välkomna till årsmöte måndag den 21 mars kl 18.00 digitalt och i bygdegården!

VAD VI SKA PRATA OM
Vi tittar på vad föreningen har gjort under året och vad som kommer hända under 2022 samt svarar på frågor och tar emot synpunkter från deltagarna.

FYSISK NÄRVARO
Vi tänker fortfarande på smittskydd och har således valt att inte ha fika eller underhållning på årets möte.

DIGITAL NÄRVARO
Om du inte vill delta fysiskt kan du vara med via Zoom. På mötesdagen ansluter du enkelt till mötet genom att klicka på knappen nedan. Kolla gärna att din webbkamera, mikrofon och internetanslutning fungerar innan du ansluter.

Om du är osäker på hur Zoom funkar kan du läsa den här artikeln.

MOTIONER
Vill du lämna in en motion? Kom ihåg att motioner från medlemmar skall lämnas skriftligen till styrelsen senast två veckor innan ordinarie föreningsstämma.

STADGAR
Läs våra stadgar här.